Nemzetközi foci

Játszhat-e a Realban a Celta elleni meccsek hőse?

A Real portugál csillaga öt meccsen 13 góllal keserítette a vigóiak életét.

A bombaformában szereplő Celta Vigo látogat a Bernabéuba szerda este, a házigazda előnyt akar szerezni a Király-kupa negyeddöntőjének első meccsén. Nézegetve a párharc statisztikáit, nyilvánvaló, hogy Cristiano Ronaldo a kulcsfigura: a 31 éves klasszis 13 találatot ért el az utóbbi öt fellépésén, amikor a Celta volt az ellenfél Madridban.

CR négy gólig jutott tavaly márciusban, amikor 7-1-re diadalmaskodott a „királyi” együttes, és van mesterhármasa a kupában, valamint a LaLigában is. A kérdés csak az: szerepel-e szerda este (21.15, tv: Digisport1)?

– Bent van a keretben, de csak a meccs napján derül ki, hogy játszani fog-e. Nem mindig könnyű dönteni a pihentetés kérdéséről – mondta a portugál sztár kapcsán Zidane edző.

A hónapokig tartó veretlenséget múlt vasárnap, Sevillában elveszítő Real Madrid keretébe visszakerült Isco, Carvajal viszont pihenőt kapott. A sérültek listáján Pepe, Bale, James és Coentrao találhatók. Ronaldo egyébiránt a keret egyetlen mezőnyjátékosa, aki még nem lépett pályára a jelenlegi kupasorozatban.

Olvasói sztorik