Nemzetközi foci

Kétgólos hátrányból álltak fel Nagyék, de a hosszabbításban alulmaradtak – VIDEÓ

A magyar középpályás a második játékrészben állt be az álomgólt hozó Inter elleni kupameccsen.

Valószínűleg azzal magyarázható Nagy Ádám kispadra nevezése az Inter elleni Olasz Kupa nyolcaddöntőben, hogy Roberto Donadoni vezetőedző pihentetni akarta a Bologna egyik legjobbját a Torino előtti hétvégi bajnokin. Már pedig tudjuk, ha a magyar középpályás nincs a kezdőben, sokkal rosszabb statisztikát produkál csapata, mint vele.

Ennek megfelelően a 39. percben 2-0-ra vezetett már az Inter, Murillo parádés ollózásának és Palacio ziccergóljának köszönhetően. A félidő előtt azonban még szépített a Bologna, Dzemaili lövése irányt változtatott Kondogbián, így talált utat a hálóba a labda.

A második félidőben aztán pályára lépett Nagy Ádám is, alig egy perccel később pedig tőle indult az a támadás, amiből egyenlített a Bologna: Donsah robbant be nagyszerűen a beadásra és a bal sarokba fejelt. Ezután mindkét csapat előtt adódott lehetőség, hogy eldöntse a találkozót, de hiba csúszott a befejezésekbe, így következhetett a kétszer tizenöt perces hosszabbítás. Ebben az időszakban pedig sikerült az, ami a rendes játékidőben nem, Candreva eldöntötte a meccset, miután lecsapott egy lecsorgó labdára és lövése megpattant egy védőn, a kapus tehetetlen volt.

Olvasói sztorik