Nemzetközi foci

Guardiola világrekordot jelentő ajánlatot tett Messiért

A Manchester City hivatalosan is közölte a Barcelonával, hogy 100 millió fontot fizetne az ötszörös aranylabdás zseniért.

Az angol bajnokságban a vártnál gyengébben teljesítő Manchester City bejelentkezett a Barcelonánál Lionel Messiért, ráadásul világrekord összeggel. A bajnoki címért küzdő City jelenleg az ötödik helyen áll a Premier League-ben, és 10 pont a hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben, legutóbb pedig 4-0-s vereséget szenvedett az Everton vendégeként.

Nem csoda, hogy a nyáron érkező menedzser, Pep Guardiola erősíteni akar, és ki is lehetne a legjobb megoldás, mint korábbi játékosa, a Barcelonából jól ismert Messi. A The Sun információi szerint a Manchester City hivatalosan is közölte a katalánokkal, hogy kész világrekordnak számító 100 millió fontot (35 milliárd forint) fizetni az argentin ötszörös aranylabdás zseniért, aki heti 800 ezer fontos (280 millió forint) fizetést kaphatna Manchesterben.

Mint ismert, Az eddigi átigazolási világcsúcsot a francia Paul Pogba tartja, aki 89 millió fontért (31,1 milliárd forint) szerződött az olasz Juventustól az angol Manchester Unitedhez.

Olvasói sztorik