Nemzetközi foci

Zidane: tudtuk, hogy egyszer eljön a vereség ideje is

A francia tréner szerint a Sevilla jelezte, harcolni fog a bajnoki címért.

Negyven mérkőzés után érezte meg újraa vereség keserű ízét a Real Madrid, amely a Sevilla otthonában maradt alul 2-1-re a spanyol bajnokság tizennyolcadik fordulójában. A találkozó után a királyi gárda vezetőedzője a nulla szerzett pont ellenére elégedetten nyilatkozott játékosai teljesítményéről.

– Alig néhány percre voltunk csupán az újabb győzelemtől. Mindkét csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, csupán öt percre lett volna még szükségünk, hogy kibírjuk – kezdte a francia szakember. – A vereség miatt csalódottak vagyunk természetesen, de ilyen a foci, folytatnunk kell azt a formát, amit eddig mutattunk. Tudtuk, hogy egyszer véget ér majd ez a nagyszerű sorozat, most már előre kell tekintenünk, szerdán jön a következő meccs.

– Elégedett voltam a játékosaim teljesítményével és azzal a karakterrel, amit csapatként mutattunk, nem a koncentráció hiánya miatt kaptunk ki. Rövid időn belül háromszor találkoztunk a Sevillával, ezért taktikát kellett változtatnunk, de jól megoldotta mindenki a feladatát. Büszke vagyok arra, hogy negyven meccsen keresztül veretlenek voltunk. Mindig is mondtam, hogy a Sevilla van olyan jó csapat, hogy harcban álljon a bajnoki címért. Nagyon jó focit játszanak és keményen harcolnak – idézi a Real Madrid hivatalos honlapja Zinedine Zidane vezetőedzőt.

Olvasói sztorik