Nemzetközi foci

Ultimátum? Ha idén nem nyer semmit a PSG, távozik az olasz csillag

A 19-szeres válogatott ügynöke szerint a nyáron váltás következhet.

Az utóbbi években szinte minden egyes átigazolási szezonban téma a PSG középpályása, Marco Verratti, akit több európai élcsapattal is összeboronálnak. Az utóbbi időben az Inter, a Chelsea és a Juventus érdeklődéséről lehet hallani leginkább, és ha még idén januárban nem is, de a nyáron nagy eséllyel távozhat a francia gárdától – ezt a játékos menedzsere is megerősítette.

– Amennyiben a PSG nem nyer semmit az idei szezonban, Verratti távozik a csapattól – nyilatkozta az ügynöke. – Igaz, 2021-ig szerződése van a párizsiaknál, de ő címeket akar nyerni, és amennyiben ez nem jön össze a PSG-nél, máshol fog próbálkozni. Nem csupán az Inter érdeklődik Marco iránt, a Juve és több más csapat is akarja. Nagyon magas az ára, több mint 80 millió eurót kell letennie annak az együttesnek, amely keretében akarja tudni – idézi a http://www.gazzetta.it/Calciomercato/14-01-2017/verratti-segnali-l-inter-agente-andra-via-se-non-vince-psg-180404240203.shtml?cmpid=shortener_fa0bde2cgv_twitter Donato Di Campli menedzsert.

A PSG jelenleg tizenkilenc forduló után a harmadik a francia bajnokságban, hátránya pedig öt pont a nizzaiakkal szemben. A Bajnokok Ligájában második helyen jutott tovább Unai Emery csapata a csoportból, ám a nyolcaddöntőben valószínűleg búcsúznak a sorozattól, hiszen a Barcelonát hozta a sors az útjukba.

Olvasói sztorik