Nemzetközi foci

A Chelsea belgájával pótolná a West Ham a távozó francia klasszist

Conte támadója mellet a Swansea alapembere is képben van.

Ugyan még nem vált hivatalossá Dimitri Payet klubváltása, de szinte már száz százalékosan vehető, hogy a West Ham francia válogatottja elhagyja a klubot, hiszen ő maga is kijelentette, hogy nem szeretne többé a londoni csapatban játszani. A „kalapácsosok” ezáltal már neki is estek a piacnak, és szeretnék minél hamarabb pótolni a támadójukat.

Az Express szerint két focista áll a legközelebb a West Hamhez, az egyik a Chelsea belga válogatott támadója, Michy Batshuayi, aki kölcsönben érkezne Slaven Bilic együtteséhez. A 23 éves támadónak szinte esélye sincs bekerülni Antonio Conte csapatába, hiszen Diego Costa parádés formában játszik idén. Batshuayi mindösszesen 81 percet töltött a pályán a jelenleg futó bajnokságban, ezeken egy gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

A másik kiszemelt a Swansea támadó középpályása, Gylfi Sigurdsson, akinek nincsenek ilyen problémái, alapember a csapatában. Húsz meccsen öt gólnál és hat gólpassznál jár az izlandi, akinek a piaci értéke a Transfermarkt adatai alapján 17 millió euró.

Olvasói sztorik