Nemzetközi foci

Ibra elárulta, miért mondott nemet nyáron a kínai ajánlatra

A svéd játékos a kritikusoknak bizonyít.

Zlatan Ibrahimovic egyik legfrissebb nyilatkozatában elárulta: nyáron azért igazolt a Manchester Unitedbe, hogy elhallgattassa bírálóit. A svéd játékos korábban Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban is trófeákat nyert, ezért úgy látta, már csak Angliában kell bizonyítania és megmutatni, a Premier League-ben is megállja a helyét. Ezen motiváció miatt még a csúcsgázsit kínáló kínai ajánlatra is nemet mondott nyáron.

– Nincs problémám a bírálókkal, hiszen az egész pályafutásomat végigkísérték. A megmondó emberek miatt csak még jobb szeretnék lenni és minden nap extra energiát fektetek a munkámba. Több helyen azt nyilatkozták rólam, hogy a Premier League-ben biztosan nem tudom megállni a helyemet. Ezért is mondtam igent a Manchester United hívó szavára – árulta el a 35 éves támadó.

A svéd játékos egyébként parádés formát mutat a Vörös Ördögöknél: a 2016-2017-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve huszonnyolc mérkőzésen tizennyolc gólig és hat gólpasszig jutott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik