Nemzetközi foci

Megszólalt a meztelen képei miatt bajba kerülő szexi riporterlány

Futótűzként terjedtek az interneten az ősszel az olasz Sky Sport műsorvezetőjéről, Diletta Leotta készült pucér fotók. A 25 éves szőkeség most először beszélt arról, mit élt át, amikor kiderült, hekkerek ellopták a meztelen fényképeit, és feltöltötték azokat a netre.

– Először nem tudtam sírni. Erőt vettem magamon, de fogalmam sincs, hogyan. De három nappal később totál összetör­tem. Zokogtam naphosszat – mesélt még az ősszel történtekről az olasz tévériporter.

– Lehet, hogy elküldtem a képeket va­lakinek, de nem láttam azo­kat évek óta, azt hittem, kitöröl­tem. Valaki feltörte a telefonomat – mondta a csinos hölgy, aki munkája során híres sportolókkal szokott beszélgetni, először nehezen tudott az interjúalanyai elé állni a szégyenérzet miatt, elvégre ország-világ láthatta teljes pőre valójában. Ám bűntudat sosem gyötörte.

– Ez a privát életem része. A képek nem azzal a céllal készültek, hogy mutogassam magam. Illetéktelenek kezébe kerültek, azok aláztak meg – mesélte Diletta, aki sorstársainak azt tanácsolja, ők se ostorozzák magukat.

A csinos újságíró mellett még Mario Balotelli is kiállt, azt mondta: – Mindenki szabadon dönt, mit tesz a testével. Abban, ha lefényképezed ma­gad, semmi rossz nincs. Akik bántják ezért, azok a seggfejek!

Leotta kisasszony a Serie B-s meccseken szokott közreműködni, és nagyon rosszul azért nem jött neki a botrány: ma már egymillió követője van az Instagramon – írja a Bors.

Olvasói sztorik