Nemzetközi foci

Erősnek bizonyult a negyedosztályú ellenfél a Liverpool fiataljai számára

Ráfázott a tartalékolásra Klopp, újrajátszás következik a Plymouth ellen. A Chelsea számára könnyű falat volt a Peterborough – VIDEÓ.

A megszokott alapfelállásból szinte mindenkit kihagyott a vasárnapi FA-kupa találkozón a Liverpool kezdőjéből Jürgen Klopp menedzser, aki a klub történetének legfiatalabb– 21 év és 296 nap – kezdőcsapatát állította össze. A „vörösök” a Karius – Alexander-Arnold, Gomez, Lucas, Moreno – Stewart, Can, Ejaria – Ojo, Woodburn, Origi tizeneggyel futottak ki a pályára. A mérkőzés folyamán aztán az A-csapatból tiszteletét tette a gyepen Sturridge, Firmino és Lallana is, de ők sem tudták gólhoz segíteni együttesüket a Plymouth Argyle ellen.

Az első játékrészben Origi ugyan betalált, de szabálytalanság miatt érvénytelenítette azt a játékvezető. A Pool egyértelműen végig nagy fölényben játszott, az első félidőben nyolcvan százalékban birtokolta a labdát, a kapura tartó lövések száma pedig 12-0-t mutatott, a végére az utóbbi statisztika 27-4-re módosult. Gólt azonban a szünet után sem szerzett a hazai csapat, pedig erre Sturridge-nak többször is lehetősége volt, így maradt a 0-0, következhet tehát az újrajátszás.

A Chelsea-nek nem okozott gondot a harmadosztályú Peterborough, a londoniak már az első negyvenöt percben berámoltak két gólt Pedro és Batshuayi révén. A fordulás után Willian is villant, a vendégektől pedig Nichols lőtte a becsületgólt. A 4-1-es végeredményt Pedro állította be – miután hatalmas ziccert rontott két méterről -, aki ezzel keretbe foglalta a mérkőzést.


All Goals HD – Chelsea 4-1 Peterborough United… by Bambi-1

Még ez a kihagyott ziccer is belefért

FA-kupa, 3. forduló, vasárnapi mérkőzések

Liverpool – Plymouth 0-0 (újrajátsszák)

Chelsea – Peterborough United 4-1 (2-0)

Middlesbrough – Sheffield Wednesday 3-0 (0-0)

Tottenham Hotspur – Aston Villa 2-0 (0-0)

Cardiff – Fulham 1-2 (1-2)

Olvasói sztorik