Nemzetközi foci

„Gary Neville a világ legrosszabb edzője”

A Valencia előző elnöke nem kímélte korábbi munkatársait, mindenkit alaposan kiosztott.

A Valencia korábbi elnöke, Paco Roig egy pénteki interjúbankomoly verbális ámokfutást rendezett, több közelmúltbeli munkatársát is kiosztotta.

„Mit tud a futballról a tulajdonos? Az angol volt a legrosszabb edző, akit valaha láttam” – mondta.

A tulajdonos a szingapúri Peter Lim, aki kinevezte Neville-t. Az edzőt tavaly tavasszal, kevesebb mint négy hónap után menesztették. Összesen 28 mérkőzés jutott neki, ebből 11 vereséggel zárult, azóta pedig megfogadta, hogy soha többé nem dolgozik vezetőedzőként.

„Pitarch nem mond semmit, pedig érthetetlen, hogy milyen kurva szar játékosokat vásárolt. Mit tett, amivel kiérdemelte, hogy vezesse Spanyolország harmadik legnagyobb klubját? Elegem van, a tököm tele van az összes hazugsággal” – folytatta Roig, aki a szombaton lemondott Jesus Garcia Pitarch sportigazgatóról beszélt.

A korábbi elnök ezt követően Rodrigót találta meg, mert a csatár 38 meccs alatt csak hat gólt szerzett, amióta 25 millió fontért leigazolták.

„Miért írj alá egy játékos 30 millió euróért, ha szar? A Valencia szar. Ez egy katasztrófa. Fáj, hogy ezt kell mondjam, de a klub haldoklik” – vélekedett.

Olvasói sztorik