Nemzetközi foci

Az Instagramon derült ki, ki védi a Barca kapuját?

Cillessen sérülése után felvetődött, hogy a harmadik számú portás kap lehetőséget, de…

Nem biztos, hogy Jordi Masip túlzottan örült csapattársa, Marc-André ter Stegen csütörtöki Instagram-posztjának. A német kapus a Bilbaóba tartó repülőgépen készített szelfit, a kép mellé pedig azt írta: „Futball, hiányoztál – ma este újrakezdjük…”

Könnyen lehet, hogy mindez azt jelenti, a Barcelona kapuját Ter Stegen őrzi a mai Spanyol Kupa-meccsen (21.15, tv: Digisport1), vagyis Masip, a katalánok harmadik számú portása hoppon marad.

– Minden verzió lehetséges. Nem az a lényeg, hogy minden kapusnak adjunk egy sorozatot, hanem az alapján döntök, hogy mi a legjobb a csapatnak – mondta a meccs előtti sajtótájékoztatón Luis Enrique edző, aki két idegenbeli ütközetre készíti fel az együttesét, hiszen a baszk túra után vasárnap este a Villarreal stadionjában játszik a Barcelona.

Könnyen elképzelhető egyébiránt, hogy a kupameccsen a legerősebb csapatával áll ki a Barca: a spanyol sajtó szerint a középpályán Rakitic, Busquets és Iniesta, a támadósorban pedig helyet kaphat az MSN, azaz Messi, L. Suárez és Neymar.

Olvasói sztorik