Nemzetközi foci

Dzsudzsák: hiszek a bajnoki címben

A magyar válogatott szélsője szerint csapata jelenlegi hátránya nem számottevő.

Az Egyesült Arab Emirátusban 13 fordulót követően az ötödik helyet foglalja el az al-Vahda, ám Dzsudzsák Balázs bizakodó a szezon hátralévő részével kapcsolatban.
– Úgy gondolom, hogy mindenki készen áll, a csapat jó úton halad, minden meccsen jó szinten játszunk. Sok helyzetünk volt az utóbbi időben, domináltuk a meccseinket függetlenül attól, hogy kivel is játszottunk. Voltak nehéz periódusaink, de azt hiszem ez normális, minden csapat életében előfordul az ilyesmi – nyilatkozta az al-Vahda TV-nek Dzsudzsák, aki Priskin Tamás Instagram-bejegyzése alapján élvezi azt a légkört, amelyben jelenleg él.

Between Friends part3

PT (@priskatom) által közzétett fénykép, 2017. Jan 3., 04:25 PST

– Nem vagyunk túlságosan lemaradva, még bármi megtörténhet. Hat-hét pont ebben a ligában nem jelent semmit, más csapatoknak is lehetnek rossz periódusai. Nem aggódom.

Dzsudzsák a soron következő ellenfélről, a listavezető Al-Jaziráról is ejtett néhány szót. – Emlékeim szerint az első meccs nagyon forró volt, jól játszottunk, különösen az első félidőben. Volt négy-öt lehetőségünk, de nem tudtuk eldönteni az összecsapást. Ez persze egy új meccs lesz, 50-50 százalék esélye van mindkét csapatnak – zárta mondandóját.