Nemzetközi foci

Subasic: No Ibra, no party!

A Monaco kapusa közel sem tartja annyira Balotellit, mint Ibrahimovicot.

Hosszú évek szenvedése után találta meg végre góllövő cipőjét az egykoron szupertehetségnek kikiáltott Mario Balotelli. A sok nagycsapatot végigjáró, megzabolázhatatlan támadó most a Nice keretéhez tartozik, ahhoz a Nice-hez, amely óriási meglepetésre a bajnokság felénél vezeti a francia bajnokságot.

A kilenc meccsen nyolcgólos csatárt azonban a jelenlegi legnagyobb rivális, a 2. Monaco kapusa nem tartja annyira, mint a most 3. PSG egykori üdvöskéjét, Zlatan Ibrahimovicot.

– Kizárt dolog, a közelében sincs! Jó játékos, de nem töltheti b Ibra helyét – mondta a 24satának Subasic.

– a Nice a fő riválisunk, remekül játszanak, de még csak féltávnál járunk, úgyhogy meglátjuk, meddig tudják tartani a ritmust. És hogy mi történik a PSG-vel? No Ibra, no party! – tette hozzá viccesen az itthon is ismert angol kifejezést használva.

– Nem kell, hogy szeresd Ibrát, de 30 gól és 15 gólpassz szezononként…tisztelned kell. Az előző idényben 30 ponttal előzött meg minket a PSG, de ha ő nálunk van, mi vagyunk a bajnokok! – nyilatkozta.

A Monaco egyébként jelenleg két ponttal a Nice mögött áll a Ligue 1-ben, de talpon van a Francia Kupában, a Francia Ligakupában és a Bajnokok Ligájában is. Ennek fényében Subasic szerint nem a bajnoki cím az elsődleges számukra, de harapnak, mivel már jó ideje nem nyertek semmilyen trófeát.

Olvasói sztorik