Nemzetközi foci

Eldőlt! Guardiola biztosan középpályást igazol januárban

Korábban úgy tűnt, hogy a fiatal brazil Gabriel Jesus lesz az egyetlen téli érkezője a Manchester City csapatának, de a klub jelenlegi helyzete alapján egyre biztosabb, hogy Pep Guardiola kénytelen szerződtetni még egy középpályást is.

A manchesteri kékeket nagy csapás érte, amikor a nyári szerzemény Ilkay Gündogan a közelmúltban súlyos térdsérülést szenvedett, és az egész szezonra kidőlt. Fernandinho hétfő este harmadik piros lapját kapta a idényben, Fabian Delph pedig összesen két mérkőzésen lépett pályára eddig.

Pep Guardiola menedzser korábban úgy nyilatkozott, hogy januárban nem fog igazolni, de több forrás is egyetért abban, hogy a spanyol szakember szerződtet egy középpályást a téli időszakban.

A hírek szerint a City célpontja a Sevilla francia játékosa, Steven N’Zonzi, aki számára nem ismeretlen a Premier League, hiszen korábban a Stoke City-t erősítette. A 28 éves középpályás kivásárlási ára 25.6 millió font, de a City dolgát megnehezítheti, hogy a Juventus is szemet vetett a futballistára.

Egy klubhoz közel álló újságíró, Sam Lee szerint a Manchester City attól sem zárkózik el, hogy egy rövidtávú kölcsönszerződéssel oldja meg a középpályán fellépő problémákat.