Nemzetközi foci

Adebayor ismét visszatérhet

A csatár a Montpellier együttesét erősítheti.

A 32 éves Emmanuel Adebayor ismét visszatérhet a pályára. Úgy tűnt, hogy a Crystal Palace – ahonnan nyáron távozott – volt az utolsó klubja, de francia sajtóhírek szerint hamarosan csatlakozhat a Montpellier együtteséhez.

Az ellentmondásos játékos persze nagyságrendekkel kevesebbet fog keresni, mint korábban az Arsenal, a Manchester City, a Tottenham Hotspur vagy a Real Madrid csapatánál.

Szeptemberben úgy tűnt, hogy a Lyon leigazolja, de ő ragaszkodott hozzá, hogy játszhasson Togo válogatottjában a januári Afrikai Nemzetek Kupáján, így nem tartottak rá igényt. Az arab al-Vaszl is kereste, de abból az üzletből sem lett semmi.

A Montpellier edzője, Frederic Hantz azt nyilatkozta, Casimir Ninga súlyos sérülése miatt jól jönne, ha Adebayor személyében igazolnának egy remek csatárt.

Louis Nicollin elnök nem akarja jelentős pénzügyi kötelezettségvállalásokba hajszolni a klubot egy olyan játékos megszerzésével, aki 100 ezer fontot keresett hetente Angliában, úgyhogy egyelőre kérdéses, megvalósult-e az igazolás.

Olvasói sztorik