Nemzetközi foci

Viccnek is rossz: játssza a Bernabéuban a hazai meccseit az Atlético

A sokkból még aligha eszmélt fel a Real szurkolótábora, hát még az Atléti fanatikusai.

A Marca hivatalos közleményre hivatkozva azt írja, a különböző papírmunkák csúszása miatt a madridi önkormányzat azt javasolja, hogy ha nem készül el a 2017–2018-as szezon kezdetére az Atlético Madrid új otthona, a Wanda Metropolitano, akkor a klub ideiglenesen használja egy másik madridi klub stadionját. Ehhez azt javasolják, a vezetőség már most egyeztessen a helyi csapatokkal az ideiglenes megoldásról.

A szervezet első körben a Real Madrid arénáját, a Santiago Bernabéut javasolta, valószínűleg mert ez lenne a legmegfelelőbb a klubnak mind befogadóképességet, mind felszereltséget tekintve, vagyis a legnagyobb rivális otthonába költöztetné a csapatot, amíg el nem készül új otthona.

Amennyiben valóban csúszik az átadás, de a Reallal nem sikerül dűlőre jutni (nem csak a bajnoki meccsek miatt nehéz az egyeztetés, hanem a nemzetközi kupamérkőzések miatt is), úgy több másik csapat stadionja is szóba jöhet: a Getafe, Leganés és a Rayo Vallecano otthona is ideiglenes segítséget nyújthat.

Szerencsére a rémhír eddig tartott: a Marca egy nappal a madridi vezetők közleménye előtt arról írt, bár valóban szó esett némi csúszásról, a legfrissebb beszámolók szerint időben átveheti új otthonát az Atlético.

Olvasói sztorik