Nemzetközi foci

Tizenegy fős álomlista! Velük erősítene a Real Madrid

Pepe utódlását viszont házon belül oldaná meg a királyi gárda.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Pepe még nem tudott megegyezni a Real Madrid a szerződéshosszabbításról, így a nyáron dupla fizetésért Kínába igazolhat. Az AS információi szerint Luiz Felipe Scolari és André Villas-Boas az a két edző, akik mindenképpen szeretnék Kínába csábítani a hátvédet.

A portugál klasszis pótlását házon belül oldanák meg a blancók: Pepe örököse a kölcsönben Frankfurtban szereplő fiatal bekk, Jesus Vallejo lehet a védelemben.

Mint ismert, a Real Madrid átigazolási tilalma 2017 nyarán véget ér, és a hírek szerint Florentino Pérez elnök nagybevásárlást tervez. A Marca úgy tudja, hogy a madridiak 11 fős álomlistát állítottak össze, akik szóba jöhetnek lehetséges nyári erősítésként (zárójelben a jelenlegi klubjuk). Íme:

Thibaut Courtois (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea), Victor Moses (Chelsea), David Alaba (Bayern München), Szokratisz Papasztatopulosz (Dortmund), Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund), Julian Weigl (Dortmund), Steven N’Zonzi (Sevilla), Vitolo (Sevilla), Dele Alli (Tottenham), Anthony Martial (Manchester United).

Olvasói sztorik