Nemzetközi foci

A játékosügynök tiszta vizet öntött a pohárba James jövőjével kapcsolatban

Jorge Mendes reagált a Jamesszel kapcsolatos pletykákra.

Miután a Real Madrid középpályása, James Rodríguez az idei bajnokságban sem nyerte el a vezetőedzője, Zinedine Zidane bizalmát, így a januári átigazolási szezon közeledtével egyre inkább felerősödtek azok a hangok, hogy a kolumbiai játékos távozik a királyiaktól. Az utóbbi napokban arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea 70 millió eurót sem sajnál kifizetni a 48-szoros válogatott focistáért, akit a Brit Nagykövetségen is láttak már – a feltételezések szerint vízum-papírügyeit rendezte. A pletykával kapcsolatban a játékos ügyvédje, Jorge Mendes is megszólalt és egyértelműen nyilatkozott James jövőjéről.

– James nem fogja elhagyni a Real Madridot januárban – mondta az AS-nak Mendes, aki szerint a kolumbiai focista bízik abban, hogy megkapja a lehetőséget a Sevilla elleni kupamérkőzéseken, ahol jó játékával szeretné elnyerni a francia vezetőedző bizalmát.

James Rodríguez a most futó bajnokságban csupán nyolc alkalommal lépett pályára, ezek közül négyszer kezdőként, mérlege pedig egy gól és két gólpassz.

Olvasói sztorik