Nemzetközi foci

Hazard totál másnaposan játszotta búcsúmeccsét a Lille-ben

A Chelsea 2012-ben 32 millió fontért vette egyik legnagyobb sztárját, Eden Hazard-t, aki a francia Lille együttesétől igazolt a londoni kékekhez.

Az akkor 21 éves belga támadót a búcsúmeccsén Rudi Garcia vezetőedző a 89. percben lecserélte, a közönség pedig hatalmas ovációval köszönt el kedvencétől. A Lille egyébként ebben a szezonban Hazard Nancy elleni búcsúmeccsének eredményétől függetlenül a harmadik helyen zárt, így a találkozónak igazából nem volt tétje.

A mára világsztárrá váló belga klasszis akkori társa, Rio Mavuba most furcsa részleteket közölt Hazard búcsúmeccséről, és annak előestéjéről, amiből kiderül, a Chelsea sztárja nem a megszokott módon készült a találkozóra.

– Hazard búcsúmeccsén a Nancy ellen játszottunk, de már tudtuk, hogy biztosan a harmadik helyen végzünk. Az egész csapat az éjszakába indult, de semmi extra nem történt. Reggel az edző persze nem talált senkit a szobájában – nyilatkozta Mavuba.

A hét évet Lille-nél lehúzó Hazard ennek ellenére stílusosan búcsúzott a klubtól, 34 perc alatt mesterhármast ért el az első félidőben.

Olvasói sztorik