Nemzetközi foci

A Real és az MU egykori csillaga lehet a kínai bajnokság következő sztárja

Di María is Ázsiában folytathatja pályafutását.

Egyre inkább az átigazolási piac főszereplőivé akarnak válni a dúsgazdag kínai klubok. A legutóbbi nagyobb fogás a Sanghaj SIPG csapatához fűződik, amely leigazolta a Chelsea-ből Oscart 61 millió euróért évi hét és fél millió forintos fizetésért. A kínai bajnokságban rúgja a bőrt többek között az 51-szeres argentin válogatott, Ezequiel Lavezzi, a 48-szoros brazil válogatott, Hulk és a 20-szoros olasz válogatott, Graziano Pellé.

A napokban már olyan hírek is világot láttak, hogy az angol támadó, Wayne Rooney is Kínában köthet, a francia L’Equipe legújabb információja szerint pedig nagy esély van arra, hogy a Real Madrid és a Manchester United korábbi sézlsője, Ángel Di María is Kelet-Ázsia legnagyobb országába igazolhat – ezt a lehetőséget a játékos ügynöke, Jorge Mendes sem vetette el.

Di María jelenleg a francia PSG játékosa, ahová 2015 nyarán érkezett, de az idei bajnokságban a teljesítménye sok kívánni valót hagy maga után. A francia élvonalban a tizenöt fellépésén mindössze egy gólt szerzett. Előtte a Manchester Unitednél töltött időszaka sem volt szemet gyönyörködtető, a szurkolók sem könnyezték meg távozását

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik