Nemzetközi foci

Ezzel foglalkozna Suárez, ha nem focista lenne

A Barcelona uruguayi klasszisa, Luis Suárez pontosan tudja, mihez kezdett volna az életével, ha nem 90 ezer ember előtt futballozna hétről-hétre. Rengeteg híresség, labdarúgó esetében vetődik fel a kérdés, hogy mihez kezdtek volna az életükkel, ha nem sikerül befutni a remélt karriert, amiről gyermekkorukban is álmodtak.

Luis Suárez esetén is felmerült a kérdés, miután az Uruguayban rendkívül népszerű, Marama együttes videoklipjében vállalt szerepet. A futballista a LaRed21 portál kérdésére válaszolva számolt be arról, hogy mi lett volna az alternatívája, ha a futballkarrier mégsem jön össze.

A Barcelona csatára elárulta: minden bizonnyal énekesként próbált volna minél nagyobb ismertségre szert tenni, ha az élete másképp alakul – írja a blikk.hu

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!