Nemzetközi foci

Chicago Fire: Nikolics után Schweinsteiger is érkezhet

A német világbajnok mellett a PSV rutinos mexikói játékosa is Nikolics csapattársa lehet.

Hosszabb interjút készített a Daily Herald a Chicago Fire ügyvezető igazgatójával, Nelson Rodriguezzel, aki a csapat legújabb szerzeményéről, Nikolics Nemanjáról kiemelte:

– Nagyon fontos igazolás volt számunkra Nikolics, hiszen tudtuk, több ajánlat is befutott a Legiához a támadóért, ám végül a klub és a játékos is a mi ajánlatunkat fogadta el. Az elmúlt időszakban Nemanja jelentette számunkra a prioritást, pont ilyen gólerős játékosra volt szükségünk.

Kiderült tovább az is: a klub nem szeretne leállni az igazolásokkal, ezért Rodriguez kiemelte: nemzetközi szinten is jól ismert, két játékos szerepel a célkeresztjükben. Konkrét nevekkel nem szolgált, de elárulta: reméli, hamarosan sikerül megállapodni az újabb kiszemeltekkel, mert jól haladnak a tárgyalások.

A Daily Heradl legfrissebb cikkében megszellőztette: a klub régóta szeretné megszerezni a Manchester United mellőzött német világbajnokát, Bastian Schweinsteigert, illetve a PSV Eindhoven rutinos, 30 éves mexikói játékosa, Andres Guardado iránt is élénken érdeklődnek.

Olvasói sztorik