Nemzetközi foci

Mino Raiola szerint 99.9 százalékban eldőlt Romelu Lukaku jövője

A játékos ügynöke szerint már csak az aláírás hiányzik a szerződésről. Lukaku az Everton történetének legjobban kereső játékosa lehet.

Nagyon úgy tűnik, hogy pont kerülhet az Everton legkeresettebb támadójának átigazolásával kapcsolatos pletykáinak a végére. A The Sun ugyanis Romelu Lukaku ügyvédjének, Mino Raiolának a szavait idézi, aki szerint nagyon közel a megállapodás a liverpooli klubbal a hosszabbításról.

– Mindenben megegyeztünk az Evertonnal, már csak a játékos aláírása hiányzik a papírokról, 99.9 % százalék, hogy marad a klubnál a következő években is. A fizetéséről azonban nem szoktam beszélni, és ezúttal sem szeretnék, hiszen az a szerződés részét képezi – mondta a sztármenedzser.

A Liverpool Echo információi szerint azonban Romelu Lukaku az aláírás után a klub történelmének legjobban fizetett játékosa lesz. A lap úgy tudja, a belga támadó hetente százezer fontot vihet majd haza, azaz megközelítőleg 37 millió forintot. A 23 éves csatár remek formában futballozik az idei szezonban, a tizenhat bajnoki fellépésén kilencszer vette be az ellenfelek kapuját, háromszor pedig gólpasszal szolgálta ki társait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik