Nemzetközi foci

Griezmann elárulta, melyik csapatban fejezné be pályafutását

Antoine Griezmann bevallotta: érdekelné egy egyesült államokbeli lehetőség, és egy napon szívesen erősítené a David Beckham tulajdonában lévő Miamit. A francia játékos kiemelte: boldogan viselné egy MLS-csapat mezét, de leginkább a korábbi angol játékos csapatában tudná magát elképzelni – karrierje végén.

Hosszú tárgyalások után vélhetően legkorábban 2018-ban indulhat először az MLS-ben Beckham csapata, Griezmann pedig szívesen költözne Floridába.

– Az Egyesült Államokban szeretném befejezni pályafutásomat. Imádom az Államokat! Bérletes szeretnék lenni a NBA-ban, a gyerekeimet az összes mérkőzésre kivinném – már most el tudom magam képzelni a tengerentúl. Még nem ismerem a várost, de miért is ne játszhatnék Beckham miamis csapatában?! Az angol ikon irányítása alatt remek lenne dolgozni – nyilatkozta a 25 éves csatár.

A közeljövőben viszont nem szeretne egyesületet váltani, hiába hozzák rendre szóba Premier Leaque-s topklubokkal.

– Jól érzem magam az Atl. Madridnál. Őszintén, nem gondolkozom kicsit sem a klubcserén. Sokan kérdeznek Angliáról, de Madridban vagyok továbbra is, nem feltétlenül szeretnék mostanában távozni.

Olvasói sztorik