Nemzetközi foci

Fábregas szállította a Chelsea sorozatbeli tizedik győzelmét – VIDEÓ

A Liverpool könnyed győzelmet aratott idegenben; Ibrahimovic a hajrában döntött.

Három mérkőzést rendeztek szerda este 20.45-ös kezdettel az angol Premier League tizenhatodik fordulójában, öt másik meccs pedig tizenöt perccel később, 21.00-kor kezdődött.

A korábbi találkozókon a Liverpool magabiztosan verte a Middlesbrough-t idegenben, az első félidőben Adam Lallana, a másodikban pedig Divock Origi volt eredményes, majd a fordulás után ismét Lallana szomorította a hazai drukkereket, aki kialakította a 3-0-s végeredményt.

Sorozatban tizedik győzelmét számlálhatta a Chelsea, amely ezúttal a Sunderland otthonából hozta el a három pontot. A győztes gólt Fábregas szerezte, ezzel pedig a londoni kékek egy győzelemre kerültek ahhoz, hogy beállítsák a jelenlegi klubcsúcsot jelentő győztes szériát.


Cesc Fabregas Goal HD – Sunderland 0-1 Chelsea… by bobilec

A 21-kor kezdődő mérkőzéseken a Manchester United egy véleményes góllal szerezte meg a vezetést szerencsés körülmények között az első játékrész utolsó pillanataiban, Paul Pogba talált közelről a kapuba. A második félidőben aztán ráijesztett a Crystal a vendégekre, McArthur még egalizálni tudott, aztán végén jött a svéd világklasszis, Zlatan Ibrahimovic és eldöntötte a győzelem sorsát.


Zlatan Ibrahimovic Goal HD – Crystal Palace 1-2… by ak-productions

A másik manchesteri együttes, a City mindkét játékrészben egy-egy gólt rámolt be a Watford kapujába, az első negyvenöt percben Zabaleta, a másodikban pedig David Silva juttatta a gólvonal mögé a labdát.

Premier League, 16. forduló

Szerda

Middlesbrough – Liverpool 0-3 (0-1)

Sunderland – Chelsea 0-1 (0-1)

West Ham – Burnley 1-0 (1-0)

Crystal Palace – Manchester United 1-2(0-1)

Manchester City – Watford 2-0 (1-0)

Stoke – Southampton 0-0

Tottenham – Hull City 3-0 (1-0)

West Bromwich – Swansea 3-1 (0-0)

Kedden játszották:

Everton – Arsenal 2-1 (1-1)

Bournemouth – Leicester 1-0 (1-0)

Olvasói sztorik