Nemzetközi foci

Jó hírt kaptak a Pool-drukkerek – közel a brazil sztár visszatérése

Kapcsolódó cikkek

Ha minden a tervek szerint halad, a Liverpool FC már csak három mérkőzésen kénytelen nélkülözni Philippe Coutinhót. Egybehangzó szigetországi sajtóhírek szerint az év utolsó napján, december 31-én újra pályára léphet a Vörösek tízese, aki az előző hónapban a Sunderland elleni bajnokin szenvedett bokasérülést.

A játékos bevallotta: a rehabilitációja valóban nagyon jól halad, szerencsére, nem olyan súlyos a sérülése, mint elsőre hitték.

– Abban bízom, hogy már a City elleni bajnokin pályára léphetek – erősítette meg a játékos a klub hivatalos honlapján. Most már mankó nélkül tudok sétálni. Nagyon hálás vagyok az orvosi csapatnak, hogy rövid időn belül ilyen szintre tudtak hozni.

– Amikor a sérülésem után pár órával megláttam a képeket és a videókat az esetről, nagyon megijedtem. A vizsgálatok után kiderült, annyira nem is rossz a helyzet, boldog vagyok, hogy ennyivel megúsztam, járhattam volna sokkal rosszabbul. Természetesen az elmúlt mérkőzéseket nagyon rossz volt a lelátóról nézni, sajnálom, hogy nem lehetek a csapat segítségére – így a brazil.

Olvasói sztorik