Nemzetközi foci

Ismét Sergio Ramos sietett a Real megmentésére

A Deportivo 2-1-re vezetett, de a hajrában fordított a madridi csapat.

A listavezető Real Madrid a Deportivót fogadta a spanyol bajnokság 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A királyiak igencsak szokatlan felállásban léptek pályára, hiszen a sérült Bale mellett Cristiano Ronaldót, Benzemát és Modricot sem nevezte a mérkőzésre Zinedine Zidane vezetőedző.

A királyiak támadójátéka ennek megfelelően meglehetősen akadozott az összecsapáson, James Rodriguez ordító ziccerén kívül lehetőségük sem nagyon volt a madridiaknak az első félidőben, miközben a bátran próbálkozó Deportivo egy kapufáig is eljutott. A második játékrész elején azonban ennek ellenére a Real szerezte meg a vezetést, Morata távoli bombájával mondhatni érdemtelenül került előnybe Zidane együttese. Az 58. percben beállt, korábban a Realban is megfordult Joselu viszont a 63. és a 65. percben is bevette Keylor Navas kapuját, így fordított a Deportivo.

Az éllovas azonban nem adta fel, a hajrában egyre keményebb rohamokat indított, aminek meg is lett az eredménye: a 23 éves dominikai Mariano Diaz fejesgóljával előbb egyenlített, majd Sergio Ramos hosszabbításában szerzett találatával a győzelmet is megszerezte a királyi gárda.

LaLiga, 15. forduló:

Real Madrid – Deportivo 3-2 (0-0)

Korábban játszották:

Osasuna – Barcelona 0-3

Real Sociedad – Valencia 3-2

Las Palmas – Leganes 1-1

Olvasói sztorik