Nemzetközi foci

A Crotone nyerte a kiesési rangadót – VIDEÓ

Hiába egyenlített a Pescara a hajrában, gyorsan jött a válasz a hazaiaktól.

Kiesési rangadót rendeztek szombat este az olasz Serie A-ban, a tizenkilencedik helyen álló Crotone fogadta a tizennyolcadik Pescarát. Az első játékrészben kevés helyzetet láthatott a kilátogató közönség, de a gól nem maradt el. A 24. percben Hugo Campagnaro kezéhez ért a labda a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest pedig Raffaele Palladino értékesítette, ezzel megszerezte a vezetést a Crotone.

A félidő lefújása előtt egy perccel ismét büntetőt ítélt Damato játékvezető, ám ezúttal a másik oldalon. Ledian Memushaj állt a labda mögé, ám az albán játékos nem volt elég higgadt, és elhibázta a nagy egyenlítési lehetőséget.


Palladino R. (Penalty) HD – Crotone 1-0 Pescara… by sofiene-l

A második játékrész utolsó bő húsz perce eléggé eseménydúsra sikerült. Alberto Aquilani kiállítása nyitotta a sort a, a középpályás a 73. percben megkapta a második sárga lapját, így mehetett idő előtt zuhanyozni. Hét perccel később a hazaiak is megfogyatkoztak, Capezzit talán kissé szigorúan, de két sárga lappal kiállította a játékvezető. A piros lapok után jöhettek a gólok: előbb Campagnaro tette jóvá hibáját, és egyenlített a 82. minutumban, majd egy percre rá már ismét a Crotone gárdájánál volt az előny, Ferrari fejelt a hálóba egy szabadrúgás után. Ezt az előnyt már nem adta le a hazai csapat, így helyet cserélt a tabellán a Pescarával.


Hugo Campagnaro Goal HD – Crotone 1-1 Pescara… by Bundes-Liga


Gianmarco Ferrari Goal HD – Crotone 2-1 Pescara… by Video-Live

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik