Nemzetközi foci

Eldőlt? Egy katalán lap már tudja, hogy ki nyeri az Aranylabdát!

Mint ismert, az idei évtől már külön díjazza az év legjobb labdarúgóit a FIFA és a France Football szaklap. Utóbbi annak a játékosnak ítéli majd oda az Aranylabdát, aki a legtöbb voksot kapja a döntést hozó sportújságíróktól. Nem meglepő, hogy az idei évben is Lionel Messi és Cristiano Ronaldo külön párharcáról szól a díj, ám úgy néz ki, a katalán lap már tudja is, hogy ki lesz a végső befutó – írja a Blikk.

A hírek szerint Cristiano Ronaldo veheti majd át december 12-én a díjat, ami nem lenne meglepő annak ismeretében, hogy csapata bár a bajnoki tabellán csak másodikként zárt a Barcelona mögött, a Bajnokok Ligájában felért a csúcsra, csak úgy, mint az Európa-bajnokságon Portugália, amelynek vezére szintén a Real klasszisa volt.

A lap közlése szerint az információ amiatt terjedt el, ugyanis a szaklap a díjátadó másnapján már egy hosszabb interjút jelentet meg a végső győztessel, amit már az átadás előtti héten, csütörtökön elkészítenek. Az időpont leegyeztetése miatt pedig a francia szaklap már felkereste a klubot és a játékost is.

Amennyiben az El Mundo Deportivo információi igaznak bizonyulnak, úgy Cristiano Ronaldo negyedjére nyerheti el a labdarúgás legrangosabb egyéni elismerését.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik