Nemzetközi foci

Megerősítve! Simeone egy nap az Inter edzője lesz

Az edző fia elszólta magát, El Cholo pedig megvédte a csemetéjét, mert igaza van.

Az Atlético Madridot irányító Diego Simeone fia a múlt héten megjegyezte, biztos benne, hogy apja az Inter edzője lesz. Ezek után természetesen megkérdezték a trénert is utódja szavainak igazságtartalmáról, El Cholo pedig nem kertelt – Simeone sosem csinált titkot abból, hogy szívesen irányítaná azokat a csapatokat, amelyeknek korábban a játékosa volt, de a mostanihoz hasonló nyílt kijelentést talán még sosem tett:

– Teljesen normális, ha a fiam, vagy akár az apám, a nővérem vagy a feleségem ilyet mond, hiszen ők tudják, hogy ez az igazság: egy napon az Inter edzője leszek. Jelenleg azonban semmi más mondanivalóm nincs a jövőmről, a helyzetem tiszta és rendezett az Atléticónál – mondta Simeone, aki csapata BL-ellenfeléről, a rendhagyó módon a csoportban és a Bundesligában is csak második Bayern Münchenről is ejtett pár szót.

– Hogy krízisben lennének? Nem, nem hiszem. Szezon közben mindig vannak nehéz periódusok, a bajorok most egy ilyenen mennek át, de aligha komoly a probléma. Carlo Ancelottit ismerve ugyanúgy harcban lesznek a BL-trófeáért, mint az elmúlt években mindig – zárta nyilatkozatát Simeone.

Olvasói sztorik