Nemzetközi foci

Totti és társainak edzését meglátogatták a szurkolók – VIDEÓ

Forró volt a hangulat az AS Roma edzőpályáján, de nem kell rosszra gondolni...

A Serie A-ban rendezik a vasárnapi nap egyik, ha nem a legjobban várt találkozóját, a római városi derbi! A 145. Derby della Capitale előtt csupán egyetlen pont választja el a két csapatot egymástól a tabellán, így a Lazio egy esetleges sikerrel nemhogy megelőzné ősi ellenfelét, de hosszú idő után ismét felléphetne a dobogóra.

A Sasok azonban legutóbb három és fél éve nyertek Tottiék ellen: 2013. május 26-án az Olasz Kupa döntőjében Senad Lulic góljával a Lazio hódította el a trófeát. Azóta azonban nem termett sok babér a Serie A-ban a kétszeres bajnoknak, csupán két döntetlenre futotta az erejéből, az összes többi összecsapást egyaránt a Farkasok nyerték.

Most azonban egyáltalán nem esélytelen Simone Inzaghi gárdája, amely kilenc bajnoki óta veretlen, és a megszerezhető 27 pontból 21 pont bezsebelt. Azonban az AS Roma sincs rossz formában (hazai pályán még száz százalékos a csapat), ám idegenben már háromszor is kikapott. Igaz papíron vendégként, de ezúttal ismét az Olimpicóban lépnek pályára a farkasok, így nagy kérdés, hogy ezen a délutánon melyik arcukat mutatják Luciano Spalletti fiai. Egy biztos, rendkívül izgalmas, érzelmes és érdekes mérkőzés vár ránk!

Olvasói sztorik