Nemzetközi foci

El Clásico: senki nem elégedett a döntetlennel

Luis Suárez szerint jobb volt a Barcelona, Sergio Ramos pedig úgy látja, az eredmény nem igazságos.

Sergio Ramos mentett pontot a vendég Real Madridnak az FC Barcelona otthonában rendezett szombati El Clásicón, ennek ellenére nem tartja teljesen igazságosnak az 1-1-es végeredményt. A védőnek nem ez volt az első emlékezetes gólja, hiszen az Atlético Madrid ellen a tavaszi Bajnokok Ligája-döntőben, illetve a Sevilla ellen az európai Szuperkupa-meccsen is fontos találatot jegyzett.

„Szükségünk volt a pontokra, a csapat jól teljesített, keményen dolgozott, de megítélésem szerint az eredmény nem volt teljesen korrekt. A találatom csak egy lehetőség volt, örülök neki, hogy Modric remek beadásából gól lett. Forró hangulatú meccset játszottunk, hiszen mindkét csapat birtokolni akarta a labdát” – nyilatkozta Ramos.

„Igaz, hogy több helyzetünk volt az első félidőben, de hiányzott a pontosság. Mégis, a munkánk végül megkapta jutalmát. Egy pont is jobb, mint a semmi. Nagy intenzitással, komoly kockázattal játszottunk, többször is a határon futballoztunk, de soha nem voltunk rosszindulatúak vagy sportszerűtlenek.”

Ramos hozzátette: az a hat pont, amennyivel továbbra is vezetnek a tabellán, nem más, mint jutalom a jó munkájuk után, amit a kezdetektől fogva végeznek. Mint mondta, különösebb örömre egyelőre nincs okuk, hiszen még nagyon sok van hátra a szezonból, de egyértelműen jó érzés, hogy jobban állnak a többieknél.

Suárez: jobb volt a Barcelona

A Barcelona uruguayi csatára szerezte a rangadó első gólját, ami végül nem bizonyult győztes találatnak.

„Jobban voltunk, sok helyzet kidolgoztunk, de ilyen labdarúgás… Ha az egyik csapat nem zárja le a mérkőzést a második góllal, ilyesmi megtörténhet. Elveszítettünk két pontot. A csapat mindent megtett, hogy hármat szerezzünk, de ismétlem, a labdarúgásban ilyesmi előfordul. Nyílt volt a játék, és a Real az utolsó pillanatban egyenlített. Otthon erősnek kell lennünk, ezt tudjuk. Folyamatosan mennünk kell előre, és remélem, a Real Madrid pontokat fog veszíteni” – mondta Suárez.

Olvasói sztorik