Nemzetközi foci

Özil: az Arsenal megnyerheti a Bajnokok Ligáját

Viszont ha ez nem sikerül, visszatér a Realba a német sztár?

A sorozatban 2006-ban döntőt játszó Arsenal a 2009-10-es szezon óta nem jutott túl a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjén, de Mesut Özil, az “ágyúsok” német sztárja szerint ennek korántsem a csapat gyengesége, sokkal inkább a szerencsétlenség az oka – Özil véleménye szerint pedig ez idén végre megváltozhat:

– Rendkívül szerencsétlenek voltunk az elmúlt években a BL-ben, minden tekintetben. Hihetetlen peches sorsolásaink voltak, többször már a tizenhat között megütköztünk a a címvédővel vagy a végső győztessel, de ennek ellenére a Barcelona és a Bayern München ellen is megvoltak a lehetőségeink. Ha magabiztosabbak vagyunk, már korábban átléphettük volna a saját árnyékunkat, de idén eljött az idő: úgy gondolom, egészen a fináléig menetelhetünk. Szeretném megnyerni a sorozatot az Arsenallal, és miért is ne sikerülhetne? Remek játékosaink és remek csapatunk van – nyilatkozta Özil a drukkerek legnagyobb örömére a Marcának, azonban egy másik témára áttérve gyorsan a londoni szurkolók arcára fagyasztotta a mosolyt a német kiválóság.

– Visszatérés a Real Madridba? Sohasem tudhatod…gyerekként Zidane volt a példaképem, mindig is úgy akartam játszani, ahogy ő tette. Kétségtelenül izgalmas dolog lenne a kezei alatt futballozni – zárta interjúját az irányító.

Olvasói sztorik