Nemzetközi foci

A Real Madrid és a Bayern korábbi klasszisa a Chapecoensébe igazolhat

Ronaldinho és Riquelme is a brazil csapat segítségére siethet.

A német abendblatt.de információi szerint a Real Madrid és a Bayern München korábbi klasszisa, Zé Roberto a következő szezonban a tragikus repülőgép-baleset miatt bajba jutott Chapecoense csapatába igazol.

A 42 éves veterán a múlt hétvégén ünnepelt brazil bajnoki címet, miután a Palmeiras színeiben éppen a Chapecoensét győzték le. A korábbi klasszis a hírek szerint fizetést sem kérne a klubtól. Mint ismert, kedd hajnalban lezuhant a Chapecoensét szállító repülőgép Kolumbiában, a 71 halálos áldozatot követelő tragédiában a csapat 19 játékosa vesztette életét, hárman pedig súlyosan megsérültek.

Egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk róla, hogy mindeközben rajongók ezrei kérik Juan Román Riquelmét és Ronaldinhót is, hogy segítsenek a bajba jutott brazil klubon, így könnyen lehet, hogy az argentin klasszis és a brazil aranylabdás is visszatér a pályára.

Az argentin azulyoro.net értesülései alapján Riquelme erősen gondolkodik, hogy a Chapecoenséhez szerződik félévre, természetesen ingyen, és elbocon.pe szerint Ronaldinho is csatlakozhat hozzá. Riquelme egyébként tavaly jelentette be visszavonulását, Ronaldinho pedig szeptemberben bontott szerződést a szintén brazil Fluminense csapatával.

Olvasói sztorik