Nemzetközi foci

A West Ham ellen is botlott a United – VIDEÓ

Hozta a kötelezőt az Arsenal, első perces góllal nyert a Southampton. Eredmények.

A 13. fordulónál tart a Premier League 2016-17-es kiírása. A meccsek zömét szombaton már lejátszották, de azért vasárnapra is maradt még mit nézni: többek között az Arsenal és a Manchester United is ekkor lépett pályára.

Tovább nő a United lemaradása az élmezőny mögött

Kétségbeesetten, de egyelőre sikeresen menekül Slaven Bilic csapata, a West Ham United a kiesés elől. Most épp a nyáron óriási erősítéseket végrehajtó, de ehhez képest roppant sikertelen Manchester United ellen sikerült döntetlent elérniük, ráadásul az Old Traffordon. Mourinho kezdőjéből ezúttal is kimaradt Wayne Rooney, de csereként mellette beállt Henrih Mhitarjan is. A vendégek 2. perces vezető góljára (Sakho, akiről a svéd támadó maradt le) Zlatan Ibrahimovic a 21. minutumban válaszolt, de a győzelmet nem sikerült kicsikarniuk. A vörös ördögök a 4. Arsenal mögött 8 ponttal lemaradva 6., mai ellenfelük 16. Mourinhót az első félidőben leküldték a kispadtól.

41 másodpercnyi csiki-csuki után meccset nyert a Southampton

Kevesebb mint egy perc, összesen 41 másodperc kellett a Southampton csapatának, hogy betaláljon az Everton kapujába. Ezen időszak alatt a liverpooliak tudatos labdaérintést nem is tudhattak magukénak, az agilis hazaiak pedig bepasszírozzák a gólt, melyet végül Austin szó szerint a gólvonalról bólintott be. Több gól már nem esett, így a vendégek 7.-ek, ellenfelük 10.

Szerencsétlen jelenet döntött a Stoke javára

Az első találkozóra 13 órás kezdéssel került sor, az elmúlt hetekben magát megemberelő Stoke a Watford otthonába látogatott és egyszem öngóllal ugyan, de el is vitte a három pontot, amivel már az első tízbe is feljött. Heurelho Gomes rendkívül szerencsétlenül ért hozzá a kapufáról visszapattanó labdához…

Csak ráijesztett a Bournemouth az Arsenalra

Az Arsenal már a 12. minutumban előnyhöz jutott a Jack Wilshere-t nem nevező Bournemouth ellen, de Wilson nem sokkal később egalizálni tudott. A félidőre meglepetésre így döntetlennel mentek a felek, ám aztán Walcott, majd Alexis Sánchez második góljával végül győzött és követi riválisait a londoni csapat.

Sánchez első gólja

Sánchez második gólja

Premier League, 13. forduló

Watford – Stoke City 0-1 (0-1)
Arsenal – AFC Bournemouth 3-1 (1-1)
Manchester United – West Ham United 1-1 (1-1)
Southampton – Everton 1-0 (1-0)
Szombati eredmények
Chelsea – Tottenham Hotspur 2-1 (1-1)
Hull City – West Bromwich Albion 1-1 (0-1)
Leicester City – Middlesbrough 2-2 (1-1)
Liverpool FC – Sunderland 2-0 (0-0)
Swansea City – Crystal Palace 5-4 (1-1)
Burnley – Manchester City 1-2 (1-1)

Olvasói sztorik