Nemzetközi foci

Pofonnal felérő döntetlennel hangolt a Barcelona az El Clásicóra – VIDEÓ

Messi mentett pontot a Sociedad otthonában.

Az élmezőnyhöz tartozó Real Sociedad vendége volt az FC Barcelona a spanyol LaLiga 13. fordulójának vasárnap esti találkozóján. A második helyezett Barca azzal a tudattal lépett pályára, hogy az éllovas Real Madrid szűkösen ugyan, de begyűjtötte a három pontot, így hétpontos előnyre tett szert a szombati El Clásico előtt.

Az első félidőben többet próbálkozott a házigazda, három kaput eltaláló lövése is volt, míg a Barca ugyan a Messi, Suárez, Neymar trióval ostromolt, nem jutott el komoly lehetőségig. A második félidő elején aztán jött is a meglepetés: Willian José góljával a Sociedad szerzett vezetést. Hat perccel később Lionel Messi válaszolt (1-1), sőt Suárez is betalált, de utóbbi gólját érvénytelenítette a játékvezető.

Kapufáig jutott a hajrába érve a Sociedad, sőt, szintén lőtt egy érvénytelen gólt, majd még egy kapufát – 1-1 a vége. A Barcelona a szombati, Real Madrid elleni hazai találkozója előtt hat ponttal marad el legnagyobb riválisától, és 27 ponttal a második helyet foglalja el a tabellán – ugyanennyi pontja van a Sevillának is.


Olvasói sztorik