Nemzetközi foci

Újabb világsztár számára ér véget az amerikai kaland

Drogba megerősítette, hogy a szezon végén távozik a Montrealtól.

Szerda hajnalban rendezték az amerikai bajnokság Keleti Konferencia döntőjének első mérkőzését, ahol a Montreal Impact otthon 3-2-re legyőzte a Toronto FC-t. A hazaiaknál a 71. percben lépett pályára az elefántcsontparti világsztár, Didier Drogba, aki a mérkőzés végén nagy bejelentést tett az újságíróknak – olvasható a 101greatgoals.com-on.

– Sokkal fontosabb, hogy a következő heti meccsünkről beszéljünk, mint arról, hogy befejezem-e a Montrealban vagy sem. Mindenki tudja, hogy a mai volt az utolsó mérkőzésem ebben a stadionban, erről ennyit, koncentráljunk a Konferencia-döntő visszavágójára – nyilatkozta a 38 éves csatár, aki Steven Gerrard és Frank Lampard után a harmadik világsztár, aki a szezon végén otthagyja az MLS-t. Egyes pletykák szerint a 105-szörös válogatott támadó a Chelsea együttesénél kaphat edzői munkát.

Egy mérkőzésen azonban még mindenképpen pályára lép Drogba a Montrealban, hiszen a visszavágót jövő hét csütörtökön rendezik Torontóban. A Nyugati Konferencia döntőjének első mérkőzésén a Seattle Sounders 2-1-re nyert a Colorado Rapids ellen.

Un bel hommage à Didier Drogba! Merci Didier! / A special tribute to Didier Drogba! #IMFC

Impact de Montréal (@impactmontreal) által közzétett videó, 2016. Nov 22., 19:46 PST

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik