Nemzetközi foci

Messi csak őrült fizetésért hajlandó hosszabbítani a Barcelonával

Egyelőre nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról a Barcelonával Lionel Messi, a katalán fociklub ötszörös argentin aranylabdása, próbálja ugyanis felveretni az árát.

Messi iránt – amióta híre ment, hogy 2018-as szerződése lejárta után továbbállhat megindult a hajtóvadászat – a francia Paris Saint-Germain, Kína, vagy a ként manchesteri klub, a United és a City is lehetséges következő állomásként lett megjelölve a sajtó által.

– Messi ha tovább is állna, akkor a City elsőbbséget élvezne nála, egyébként szerintünk a Barcelonából akar visszavonulni, s hosszabbítani fog, amint megadják neki amit akar – mondta egy Manchester United alkalmazásában álló, neve ellhallgatását kérő forrás a Daily Mail újságnak.

A lap szerint Messi heti 825 ezer fontos (297 millió forintos) fizetést garantáló szerződést szeretne kialkudni a Barcánál. Nem is csoda, hogy ez épp most lett téma, amikor a mindenben rivális portugál Cristiano Ronaldo a Real Madridnál hosszabbított, amivel jelenleg heti 365 ezer fontot (131 millió forint) keres – írja a blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik