Nemzetközi foci

Az MU francia támadót szerződtetne

José Mourinho játékosmegfigyelőt küldött, hogy vegye szemügyre Moussa Dembelét.

Az MU megfigyelője, David Friio a francia U21-es válogatott mérkőzését tekintette meg, ahol Dembele kétszer is betalált Anglia hálójába. A hírek szerint a portugál mester már korábban kiszemelte a támadót, az elmúlt szezonban háromszor is ellátogatott korábbi csapata, a Fulham összecsapásaira. Mourinho úgy véli, Dembele játéka Didier Drogbát idézi, s hasznos tagja tudna lenni csapatának.

A Sportsmail értesülése szerint a skót csapat januárban semmiképp sem szeretne túladni játékosán, akit egyébként a Manchester City, az Arsenal, a Chelsea és a Bayern München is figyel.

A Celtic nyáron kevesebb mint 500 ezer fontot fizetett a Fulhamnek a 20 esztendős Moussa Dembele játékjogáért, s úgy tűnik a skót csapat remek üzletet kötött, mert ennek az összegnek a sokszorosát is kifizetnének a fiatal támadóért.

Dembele nem csak a skót bajnokságban jeleskedik, ahol 11 meccsen 7 találatnál jár, hanem a Bajnokok Ligájában is remekel, a Borussia Mönchengladbachnak lőtt találata mellett a Manchester City hálóját is két góllal terhelte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik