Nemzetközi foci

Éjfél után tilos a szex! Újabb Guardiola-szabályra derült fény

Korábban már napvilágot több furcsa szabály is, melyeket Pep Guardiola a Manchester City-hez való érkezése óta vezetett be a klubnál.

A manchesteri együttes Sevillába kölcsönadott francia játékosa, Samir Nasri a L’Équipe újságnak most elárulta, mi volt az angol csapatot nyáron átvevő szakember egyik első szabálya. Mindenkinek megtiltotta, hogy éjfél után szexeljen – akkor is, ha másnap szabadnapja van a játékosoknak. Mindezt annak érdekében adta parancsba, hogy focistái minél jobb erőben legyenek.

– A kapcsolatok ápolását csak éjfél előtt lehetett megtenni, még akkor is, ha a következő napunk szabad volt – mesélte Nasri. – Ezt azért vezette be, hogy mindenki jól és eleget aludjon éjjel. Azt mondta nekünk, hogy korábban így tudta kihozni a legjobbat Lionel Messiből és Robert Lewandowskiból is, ráadásul emiatt sok izomsérülés is elkerülhető.

Nasri lehet, hogy nem tartotta be ezt a szabályt, ugyanis teljesítményével nem győzte meg Guardiolát, és az átigazolási időszak végén a Sevillához került kölcsönben.

Olvasói sztorik