Nemzetközi foci

VIDEÓ: Dzeko lerángatta ellenfele gatyáját, pirosat kapott

Az AS Roma bosnyák csatára szerint minden ok nélkül állították ki a görögök ellen.

Edin Dzeko és Kirjakosz Papadopulosz piros lapot kapott a vasárnapi bosnyák–görög világbajnoki selejtező 79. percében. Az AS Roma játékosát második sárgával állította ki a játékvezető, mert lerángatta Szokratisz Papasztatopulosz nadrágját.

„Minden ok nélkül kaptam piros lapot, nem is tudom, miért. A bíró azt mondta, én kezdtem az egészet, de én voltam az egyetlen, aki végig a földön feküdtem, hogy kezdhettem volna én?” – tette fel a költői kérdést Dzeko.

A pireuszi mérkőzés 1-1-es eredménnyel zárult, Miralem Pjanic az első félidőben, Georgiosz Cavellasz pedig a találkozó végén szerzett gólt.

https://www.youtube.com/watch?v=M_qa50MM3jY

Dzeko szerint egy pontnál többet érdemeltek. „Úgy érzem, mintha 3-0-ra kikaptunk volna. A görögök egy pontot, sőt 1-0-s vereséget sem érdemeltek, inkább 4-0-s vereség járt volna nekik.

Mehmed Bazdarevic bosnyák szövetségi kapitány is csapódottan nyilatkozott. Szerinte is győzelmet érdemeltek volna, és csak azért veszítettek két pontot, mert Jonas Eriksson játékvezető engedte a görögök provokációját.

„Szégyellje magát a bíró, az ő felfogása miatt nem tudtuk sokkal agresszívabb stílusban futballozni. A téves piros lap miatt kaptunk gólt. Remélem, sportszerűen látjuk majd vendégül a görögöket, és nem úgy, ahogyan ők fogadtak minket.”

Olvasói sztorik