Nemzetközi foci

Tudja, mihez hasonlít a futballban az Obama-Trump amerikai elnökcsere?

Humoros párhuzamot vontak a Liverpoolal.

A világ minden táján óriási vihart kavart az amerikai elnökválasztás, közelebbről Donald Trump üzletember és republikánus jelölt kampánya, majd megválasztása. Győzelmét sokan nem nézik jó szemmel, így természetesen élcelődéseknek is tárgyává vált a népszerű Barack Obamát váltó politikus.

Ezt használta ki a Footy Humour című Twitter-oldal is, amely egyébként különböző vicces képek, mémek és videók posztolásával szórakoztatja követőit, de most az amerikai elnökválasztás és a Liverpool között is sikerült hasonlóságot találniuk.

– Az Obama-Trump váltás majdnem ugyanolyan, mint amikor a Liverpool Suárez helyére Rickie Lambertöt szerezte – írta a csatorna.

A most 34 éves Lambert 2014-15-ben játszott a „vörösöknél” (ahová a Barcába távozó Luis Suárez pótlására érkezett), de enyhén szólva sem váltotta meg a világot, 25 meccsen 2 találatot szerzett színeikben. A 11-szeres angol válogatott játékos a Southamptonban élte fénykorát, ahol 207 bajnokin 106 gólt jegyzett. Jelenleg a Championshipben szereplő Cardiff City labdarúgója.

Olvasói sztorik