Nemzetközi foci

Mi lesz a Barcával? Messi nem akar hosszabbítani

Lionel Messi nem akarja megújítani a szerződését a Barcelona együttesével – adta hírül a madridi Marca, mely szerint az argentin szupersztár ezt már július közepén az ibizai nyaralása alatt közölte a katalánok vezetőségével.

Messi boldogtalanságának egyik oka a hírek szerint a spanyol adóhatóság, amely már többször rászállt a focistára, de a Barcelonánál továbbra is optimisták a 29 éves klasszis szerződéshosszabbításával kapcsolatban. A gránátvörös-kékek elnöke, Josep Bartomeu az elmúlt időszakban számos kulcsjátékossal, Neymarral, Busquets-cel illetve Mascheranóval is megállapodott hosszú távra, és a múlt hónapban úgy nyilatkozott, hogy nem aggódik Messi jövője miatt, januárban ugyanis újra tárgyalóasztalhoz ül a világ legjobb játékosával.

– Tárgyalni fogunk Messivel a következő hónapokban. A jelenlegi szerződése 2018-as világbajnokság végéig szól, és nagyon boldogok vagyunk, amiért velünk van. Ő a legjobb játékos a világon. Nem tudom mi fog történni a jövőben, de természetesen mi mindig magyarázzuk neki, hogy a világ legjobb klubjában játszik, és ez a legjobb hely a számára – mondta az elnök a Telegraph-nak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik