Nemzetközi foci

VIDEÓ: Brazília nagyon megverte Argentínát

Coutinho, Neymar és Paulinho góljaival lett 3-0 a világbajnoki selejtező.

A brazil válogatott házigazdaként 3-0-ra legyőzte Argentínát a 2018-as oroszországi világbajnokság dél-amerikai selejtezőcsoportjának 11. fordulójában.

A brazilok Coutinho gyönyörű góljával szereztek vezetést, majd az első félidő hosszabbításának pillanataiban Neymar növelte az előnyt. A harmadikat Paulinho lőtte.

Az egyik oldalon Neymar, a másikon pedig barcelonai csapattársa, az argentin csapatkapitány Lionel Messi is végigjátszotta a rangadót.

Brazília a legutóbbi öt meccsét megnyerte, így vezeti a dél-amerikai csoportot. Az argentinok viszont még bajba is kerülhetnek, az előző négy körben csak két pontot gyűjtöttek, jelenleg csak a hatodik helyen állnak, ami azt jelenti, hogy ha most érne véget a selejtező, akkor az előző vébé döntőse nem lenne ott a világbajnokságon.

https://www.youtube.com/watch?v=OtSoBWalmIM

Érdekesség – bár a kijutás szempontjából nem mérvadó –, hogy Venezuela együttese az első győzelmét aratta, miután 5-0-ra kiütötte Bolíviát.

Dél-amerikai világbajnoki selejtező, 11. forduló

Venezuela–Bolívia 5-0

Brazília–Argentína 3-0

Paraguay–Peru 1-4

Uruguay–Ecuador 2-1

Kolumbia–Chile 0-0

Az állás: 1. Brazília 24 pont, 2. Uruguay 23 pont, 3. Kolumbia 18 pont, 4. Ecuador 17 pont, 5. Chile 17 pont, 6. Argentína 16 pont, 7. Paraguay 15 pont, 8. Peru 14 pont, 9. Venezuela 5 pont, 10. Bolívia 4 pont

Olvasói sztorik