Nemzetközi foci

Wolfsburg helyett Zalaegerszegen futhat be a Honvéd-tehetség

Bobál Gergely NB I-es feljutásban és tíz-tizenöt gólban bízik.

Legutóbb duplázott a Zalaegerszeg színeiben Bobál Gergely, a Honvédból jött kölcsöncsatár pedig már öt találatnál jár a másodosztályban. Zalai csapata a feljutást ostromolva jelenleg harmadik a tabellán, a tavaly még Wolfsburgban játszó fiatal volt a Digi Sport Reggeli Start vendége.

– Jól érzem magam Zalaegerszegen, az a lényeg, hogy folyamatosan gyűjtögessük a három pontot. Davide Lanzafame nyári érkezése után biztossá vált, hogy nem sok lehetőséget kapnék a Honvédban, ezért a fejlődésem szempontjából a zalaegerszegi kölcsönszerződés jó lehet – árulta el 21 éves csatár.

Bobál azt is kiemelte, szerinte az egerszegi keret alkalmas a feljutásra, persze fiatal csapatuknak könnyű dolga nem lesz. Meglátása szerint az első két helyre a Balmazújvároson és a Kisvárdán kívül még legalább három-négy csapat pályázik.

– A csapattal az NBI a cél, a stadion hamarosan elkészül, szóval minden feltétel adott a jó szerepléshez. Ha szezon végén lemaradnánk a feljutásról, biztosan csalódottak lennénk, de egy jó tavasszal esélyünk lehetünk az első két helyre – nyilatkozta a játékos, aki azt is elárulta: egyénileg tíz-tizenöt góllal már elégedett lenne. Ha sikerülne kiharcolni a feljutást, Bobál Gergely elgondolkozna azon is, hogy maradjon Zalaegerszegen, ahol nagyon jól érzi magát.

címlapkép: Katona Tibor, Zalai Hírlap

Olvasói sztorik