Nemzetközi foci

Mhitarjan fogadalmat tett, és megfújta a harci kürtöt

Noha legutóbb még a távozásáról szóltak a hírek, a Manchester United örmény futballistája kijelentette, esze ágában sincs meghátrálni.

Henrih Mhitarjan megvalósítaná álmát, s mindent elkövet a kezdőcsapatba kerülésért angol klubjában.

– Hosszú utat jártam be azért, hogy a Manchester Unitedben játszhassak, semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megvalósítsam az álmomat. Nem fogok meghátrálni – nyilatkozta eltökélten az örmény szélső, aki az eddiginél komolyabb szerepet szeretne játszani az együttesben.

A 27 esztendős Mhitarjan a nyáron igazolt a Manchester Unitedbe, ám combsérülés hátráltatta abban, hogy segítségére legyen a hullámvölgyben lévő csapatának – írja az MTI. Idénybeli hat mérkőzéséből ötször csereként állt be a Unitedbe, amely 11 fordulót követően 18 ponttal a hatodik helyen áll a Premier League-ben, hátránya nyolc pont az éllovas Liverpoollal szemben. A válogatott mérkőzések miatti szünet után, jövő szombaton a manchesteri együttes hazai pályán a tabellán negyedik Arsenal ellen kezdheti meg a felzárkózást.

– Igaz, hogy eddig kevés időt töltöttem a pályán, de nem adom fel, erőt gyűjtök, hogy elérjem a célomat – fejtette ki Mhitarjan, aki az UNICEF jószolgálati nagykövete lett hazájában.

Mhitarjan csapattársa, Zlatan Ibrahimovic szerdán kijelentette: biztos abban, hogy a „vörös ördögök” megnyerik a bajnokságot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik