Nemzetközi foci

Az olasz lapok értékelik Nagy Ádám futómennyiségét

Pontosan passzolt az AS Roma elleni bajnokin a középpályás, de helyezkedésben voltak hibái.

Korábban beszámoltunkarról, hogy az AS Roma otthonában 3-0-ás vereséget szenvedett a Bologna. Nagy Ádám végigjátszotta a találkozót, és 85 százalékos pontossággal passzolt, megírtuk, hogy a WhoScoredhatossal osztályozta a magyar teljesítményét, ezzel csapata gyengébbjei között zárta a találkozót.

Olasz lapoknál már jobban szerepelt Nagy.

A Tutto Bologna Web hatos osztályzatot osztott ki a középpályásnak, nála csak Sadiqot (6,5) értékelték jobban. A portál ugyanakkor kiemelte, nem ez volt Nagy élete meccse a Bologna színeiben.

A Bologna Today osztályzatai:
Bologna: Da Costa 6 – Krafth 4, Ferrari 4, Helander 4,5, Masina 4 – Taider 6 (66. Pulgar 5,5), Nagy 5, Viviani 5 – Dzemaili 5,5, Sadiq 6,5 (50. Destro 5,5), Krejci 5,5.

A helyi lapnál is a középmezőnyben végzett a magyar. A bolognai portál külön értékelte a legjobb (Sadiq), illetve a leggyengébb (Krafth, Masina, Ferrari, Krejci) játékosokat.

A Repubblica ötöst osztott ki Nagynak, a csapat legjobbja egyébként a kapus, da Costa (6,5) lett. Nagyról kiemelik, hogy sokat futott ugyan, de helyezkedésben ezúttal voltak hibái: vagy túlzottan elöl, vagy nagyon mélységben helyezkedett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik