Nemzetközi foci

Hatot lőtt a Watfordnak, és élre állt a Liverpool – VIDEÓ

Paul Pogba és Zlatan Ibrahimovic szállította a Manchester United idegenbeli sikerét a Premier League-ben; a címvédő Leicester City odahaza kapott ki.

Öt mérkőzést rendeznek vasárnap délután az angol Premier League 11. fordulójában. A londoni rangadón az Arsenal hazai pályán 1-1-es döntetlenre végzett a Tottenham ellen. A Southampton 2-1-re kikapott a Hull City vendégeként, a remek formában lévő Liverpool pedig 6-1-el küldte haza a Watfordot és győzelmével a tabella élére állt. Liverpool egyébként 2009 szeptembere óta nem jutott hat találatig a PL-ben.

https://www.youtube.com/watch?v=DbRVe8hlAL8

A pocsék formában lévő, és szinte a teljes kezdő védősorát nélkülöző Manchester United már az első félórában eldöntötte a Swansea elleni idegenbeli bajnokit. A vörös ördögök első gólját egy szenzációs lövés után Paul Pogba szerezte, majd Zlatan Ibrahimovic tudott duplázni , a svéd csatár első találata volt a Premier League történetének 25000. gólja. A walesiek erejéből a második félidőben csak a szépítésre futotta, így a United begyűjtötte a nagyon fontos három pontot, és zárkózott az élmezőnyhöz. A nap zárómeccsén a címvédő Leicester City hazai pályán nagy meglepetésre kikapott a WBA-tól.

https://www.youtube.com/watch?v=9l_Kf0SDABM

Premier League, 11. forduló

Arsenal – Tottenham Hotspur 1-1 (1-0)

Hull City – Southampton 2-1 (0-1)

FC Liverpool – Watford 6-1 (3-0)

Swansea City – Manchester United 1-3 (0-3)

Leicester City – West Bromwich Albion 1-2 (0-0)

szombaton játszották:

Chelsea–Everton 5-0 (3-0)

Bournemouth–Sunderland 1-2 (1-1)

Burnley – Crystal Palace 3-2 (2-0)

Manchester City – Middlesbrough 1-1 (1-0)

West Ham United – Stoke City 1-1 (0-0)

Olvasói sztorik