Nemzetközi foci

Már nem Marcelino a favorit az Inter kispadjára

Túl nagyok az igényei a korábbi Villarreal-edzőnek, Pioli, Zola, Silva és Hiddink maradtak a kalapban.

Bár Frank de Boer menesztése óta szinten minden fogadóiroda és sajtóorgánum Marcelinót tartotta a legvalószínűbbnek az Inter kispadjára, a dolgok szombaton hirtelen változtak.

A milánóiak ugyanis a hírek szerint nem tudnak annyit fizetni a trénernek, amennyiért elvállalná a munkát: évi 1 millió euróval többet követel, mint a másik két esélyes, Pioli és Zola, ráadásul az átigazolások feletti teljes kontrollt is magához ragadná.

Mindennek tetejébe Marcelino semmifajta Serie A-tapasztalattal nem rendelkezik, így gyakorlatilag kiesett a képből, ahogy a football-italia.net szerint Pioli sem tűnik valószínű választásnak.

Az első számú esélyes így Gianfranco Zola, Marco Silva és Guus Hiddink pedig szintén opciók lehetnek.

A Crotone ellen a csapatot a Primavera-együttes trénere, Stefano Vecchi vezeti és bár az új vezetőedző személyének eldöntését eredetileg vasárnapra tervezték, könnyen lehet, hogy ez hétfőre tolódik.

A Tuttosport szerint a frissen kinevezendő vezetőedző szerződése 2018-ig szól majd, ekkor jár ugyanis le Diego Simeone szerződése az Atléticónál – az argentin játékoskorában játszott az Internél és korábban úgy nyilatkozott, kipróbálná magát a Serie A-ban is.

Olvasói sztorik