Nemzetközi foci

Nemes gesztus: leukémiás kisfiút lepett meg az angol válogatott sztárja

Élete meglepetésében részesült az a 10 éves brit kisfiú, akit nagy kedvence, Deli Alli lepett meg a minap kórházi ágya szélén. Tony Clark leukémiás, októberben fedezték fel nála a betegséget, jelenleg kemoterápiás kezelést kap.

A szülők jól tudták, Tony nagy álma, hogy egyszer találkozhasson hősével, Dele Allival, a család ugyanis generációk óta nagy Spurs-rajongó. A Clark-szülők előbb a 20 éves sztár édesanyjával léptek kapcsolatba Facebookon, Alli végül a szerdai, Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után tett látogatást a londoni kórházban. Az angol válogatott erőssége ajándékokkal is meglepte a beteg fiút. Többek között neki ajándékozta azt mezt, melyben élete első gólját jegyezte a Premier Leaque-ben.

– Alig hittünk a szemünknek, amikor 48 órával a kapcsolatfelvétel után Dele megérkezett Tonyhoz, két órát töltött a fiúnkkal. Még fifáztak is, Alli a Tottenhammel volt, míg Tony a Barcelonát választotta. Hihetetlen, hogy ennyi időt szánt a családunkra, és még a különleges mezzel is meglepte Tonyt, nagyon érzelem-dús pillanat volt ez számunkra. Nem tudom, Dele tudja-e, mekkora örömöt és boldogságot okozott Tonynak – miközben élete legnagyobb csatájában próbál győzedelmeskedni – mesélte az édesapa.

A doktorok egyébként azt jósolják, a kisfiúra legalább három éves kezelés vár.

Olvasói sztorik